top of page


New Holland Boomer: een tractor met vele toepassingen


De New Holland Boomer tractor is ideaal voor het onderhoud van gazons, sportvelden en gemeentelijke toepassingen en professioneel werk in de agricultuur, fruitteelt en horticultuur. Door het hoge vermogen en de compacte afmetingen is hij geschikt voor zowel grote gebieden als smalle rijen.Een ruim comfort


De nieuwe BM35/40 Class 2 modellen zijn nu verkrijgbaar met een nieuwe en ruime, af fabriek gemonteerde Boomer Suite cabine. Deze is uitgerust met airconditioning, openende zijruiten achter, radiovoorbereiding, supercomfortabele stoelen en een uitstekend zicht naar achteren. De brede deuropening en de royale afmetingen zorgen voor een eenvoudige toegang.

De nieuwe Boomer Suite cabine biedt een superieur uitzicht en is standaard uitgerust met bedieningselementen van hoge kwaliteit, geplaatst op een voor de bestuurder comfortabele positie. Zelfs bij het model met de rolkooi zijn het comfort en de ruimte voor de bestuurder hoog. De ergonomie van de bedieningselementen is ontworpen om de bediening van de tractor te vereenvoudigen en de productiviteit te optimaliseren.

Een ergonomische console aan de zijkant, met kleurcodering zorgt ervoor dat de nauwkeurig gepositioneerde bedieningselementen op een natuurlijke wijze binnen bereik zijn. Verder beschikt u bij sommige modellen achteraan standaard over krachtige dubbele werklampen en een achterruitenwisser.


Handgeschakelde transmissie en motor met hoge efficiëntie


De nieuwe 3-cilinder StageV motor met een vermogen van 35 of 40 pk heeft een verlaagd brandstofverbruik en is turbogeladen (behalve de Tier3). Er werd een CCRT (Continuously Regenerating Trap) toegevoegd die een DOC (dieseloxidatiekatalysator) en een DPF (dieselroetfilter) omvat. De New Holland Boomer is verder ook uitgerust met een grote radiateur en koelventilateur.


De handgeschakelde transmissie 12x12 is ideaal voor elke veeleisende toepassing zoals beluchting en bodembewerking. Er is ook een HST hydraulische transmissie verkrijgbaar met een vloeiende en nauwkeurige werking. Perfect voor het afdekken van bemesting, spuiten, zaaien en bemesten.


Handgeschakelde transmissie en motor met hoge efficiëntie


Dankzij het open Centre hydraulisch circuit en de HTS met krachtige pomp kunt u de New Holland Boomer inzetten voor elke zware klus. Er is ook een middengemonteerd hydraulisch systeem beschikbaar. Het deluxe hydraulische pakket omvat af fabriek een in het midden gemonteerd systeem met joystickbediening en een in het midden gemonteerde aftakas.

Wilt u meer weten over de New Holland Boomer en de vele opties? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag meer uitleg over alle mogelijkheden en toepassingen.“U kunt de New Holland Boomer inzetten voor elke zware klus.”

Kommentare


bottom of page